Mijn verhaal als thuisblijfmoeder op ‘Het Moederfront’

Villa BlaBla

Enkele weken geleden werd ik benaderd door Nicole van Het Moederfront met de vraag of ik graag wou meewerken aan een interview over mijn leven als thuisblijfmoeder. Hier moest ik niet lang over nadenken! Ik vind het super wat Nicole doet op Het Moederfront en ik zal niet onder stoelen of banken steken dat ik ook een trouwe bezoeker (en fan) ben van haar andere blog Huisvlijt. Natuurlijk wou ik graag meewerken aan zo’n interview 🙂

Wil je wat meer weten over mijn leven als thuisblijfmoeder dan kan je hier het interview lezen.

VOLG VILLA BLABLA NU OOK OP:

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

PINTEREST

It's only fair to share...Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

10 gedachten over “Mijn verhaal als thuisblijfmoeder op ‘Het Moederfront’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge