Beelden van de week #1

Wie mij volgt op Instagram heeft (een deel van) deze foto’s wellicht al zien passeren. Met dit weekoverzicht wil ik niet in herhaling vallen. Wat ik wel wil is jullie een kijkje in mijn leven geven, en wat achtergrond informatie bij de foto’s. Achter iedere foto zit immers een -klein of groot- verhaal.

Geen paniek, het is niet de bedoeling om jullie elke week te vervelen met een overzicht van mijn bezigheden. Dat zou saai zijn -zo boeiend is mijn leven nu eenmaal niet- en daar heeft niemand wat aan. Zie het dus niet als een overzicht van de week, maar eerder als wat losse sprokkels in beelden.

Vorig weekend gingen we naar het MAS (Museum aan de Stroom) in Antwerpen. Onze oudste zoon zat volop in de examens en dan was het wel handig dat we op uitstap gingen met de rest van het gezin (zodat hij in alle rust kon studeren).

Wanneer we naar de auto wandelden kwamen we deze winkelkar tegen. Gedropt op een druk kruispunt. Het inspireerde mij voor een artikel over sluikstorten.

Deze etalage fascineerde mijn jongste zoon enorm. ‘Wat is dat?’ vroeg hij. Toen ik hem de waarheid vertelde was hij geshockeerd. ‘Maar ik hou zoveel van dieren’ zei hij, ‘waarom doen we dieren zo’n pijn?’. Het brak mijn hart, maar het is de realiteit en het bewijst hoe vervreemd we zijn van de herkomst van ons voedsel…

Dit is een beeld van ons allerliefste Fleurtje. Ze is een echte slaapkop. We zijn allemaal zooo gek op haar! Het is dan ook de allerliefste viervoeter van de hele wereld (maar dat zegt elke baasje over zijn hond, geloof ik).

Deze ‘throwback’ foto van op vakantie vorig jaar postte ik op Instagram omdat ik zo verlang naar zonlicht. Gelukkig is het al februari en dan komt de lente echt wel dichterbij! Jammer genoeg moeten we eerst nog een stevige winterprik trotseren momenteel.

Dat grijze regenachtige weer is niets voor mij. Maar wie houdt daar wel van?

Onlangs kreeg mijn zoontje van een vriendin deze snoepjes: de enige echte Ufo’s. Kennen jullie ze ook nog? Puur jeugdsentiment!

Dochter moest voor een opdracht baasjes met hun huisdier fotograferen. Met lichte tegenzin wilden zoon en kip meewerken aan dit project. Gelukkig leverde het wel leuke plaatjes op.

En ook Fleur mocht nog eens poseren. Gelukkig was zij een pak gewilliger dan de kip.

Zo, dit was het weer. Ik wens jullie een hele fijne week!

VOLG VILLA BLABLA OOK OP:

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

PINTEREST

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

5 gedachten over “Beelden van de week #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge