Eindelijk nieuwe laarsjes gevonden!

Ik ben best gek op schoenen. Mijn schoenen stash is redelijk uitgebreid, moet ik met het schaamrood op de wangen bekennen.

Laarsjes

Voor de herfst en winter gaat mijn voorkeur zonder twijfel uit naar enkel-laarjes. Ik ben werkelijk dol op dat soort laarsjes en heb doorheen de jaren dan ook een mooie collectie bijeen geshopt. De meeste kocht in met hele hoge kortingen in de solden, anders was ik onderhand allang failliet geweest, denk ik ;-).

Het voordeel van dat soort laarsjes is dat ze bij heel veel makkelijk combineren: onder een rokje, een jurkje of een skinny jeans… het kan allemaal.

Meestal draag ik -uit gemakzucht- mijn favoriete paar laarsjes (zwarte van nubuck leder met een halfhoge hak), maar tot mijn grootste spijt hebben ze afgelopen winter zoveel overuren moeten draaien dat ze er niet meer zo netjes uitzien.

Platte laarjes

Gelukkig heb ik genoeg mogelijke opvolgers voor dit paartje in de kast staan, ware het niet dat ze allemaal hakjes hebben. En die hakjes zijn  nu net het probleem momenteel. Ik heb enkele weken geleden een operatie aan mijn been gehad en voorlopig moet ik -spijtig genoeg- platte schoenen dragen.

De zoektocht naar laarsjes

Je gelooft het nooit, maar ik  heb dus geen enkel paar laarsjes in de kast staan met platte zolen… Mijn dochter raadde me aan om een leuk paar sneakers te kopen. Dat combineert ook met alles, zei ze.

Het is een heuse hype, die sneakers, maar ze staan me gewoon voor geen meter. Ik kan ze bij anderen heel mooi vinden, maar bij mezelf… echt niet! Ik ben gewoon geen mens voor sneakers, vrees ik.

Dan maar zoeken naar een nieuw paar enkel-laarsjes, met platte zolen uiteraard.

Ik denk dat ik uiteindelijk in tien winkels ben geweest voordat ik een paar vond naar mijn zin. Ik werd er bijna wanhopig van. Genoeg keuze in hakken laarsjes, maar mooie platte exemplaren leken wel onvindbaar.

Uiteindelijk zijn het deze van Hampton Bays, die ik kocht bij Torfs (#nospon #zelfbetaald) geworden. Ik ben er super blij mee en ze zitten fantastisch. Zeker dat zachte laagje vanbinnen bevalt me wel. Lekker warm in de winter. Ik droeg ze al onder een broek en een rokje, en dat staat best goed (vind ik tenminste).

Ik ben echt heel gelukkig met mijn nieuwe laarsjes, maar eerlijk is eerlijk… ik kan niet wachten tot ik terug hakjes kan dragen!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe laarsjes en welk soort schoenen dragen jullie het liefst?

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

11 gedachten over “Eindelijk nieuwe laarsjes gevonden!”

  1. mooie laarsjes 🙂 helemaal mijn ding. Ik draag bijna altijd platte schoenen/laarsjes… maar heb ook hakjes staan, maar dat is meer voor een speciale gelegenheid, en dan ben ik altijd blij dat ze terug uitkunnen…elegant is het wel natuurlijk 🙂

    1. Dank je wel 🙂 Ik draag graag hakjes (niet te hoge hoor), maar merk wel dat ik er hoe langer hoe minder goed tegen kan. Ik leer stilaan de platte schoen ook een beetje te waarderen 😉

  2. Ook voor mij zijn deze hakjes al te hoog. Ik ben er net in geslaagd om mijn huidige enkellaarsjes via Marktplaats te vervangen door identieke nieuwe exemplaren 😉 Fijn om goed geslaagd te zijn.
    In de warmere periode draag ik sneakers (tegenwoordig Skechers) die bij mijn werkkleding passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge