Over mij

Welkom lieve lezers

Mag ik mezelf even voorstellen?

Ik ben mama BlaBla en samen met mijn gezin (mama en papa BlaBla, 3 kinderen, hond en 9 kippen) woon ik in een gezellig dorp in België. We wonen best landelijk, maar toch op een boogscheut van de stad. Dit is een ideale combinatie voor mij, en het weerspiegelt voor een groot stuk mijn karakter: ik houd van rust, maar geniet ook enorm van sociale contacten. Mode interesseert mij, maar evengoed kan ik helemaal losgaan in de kringwinkel. Een landelijke tuin vind ik schitterend en daar werk ik graag en hard in, anderzijds houd ik van mooi gelakte nagels en make up.

Deze twee kanten van mijn persoonlijkheid probeer ik te belichten in mijn blogberichten. Je kan hier artikels lezen over verschillende onderwerpen: opvoeding komt regelmatig aan bod, maar ook artikels over het huishouden, koken, mode, interieur en tuin passeren regelmatig de revue. Kortom alles over het reilen en zeilen in een gezin.

Hopelijk kom je hier regelmatig een kijkje nemen, je bent van harte welkom!

Vragen, opmerkingen of suggesties kan je steeds kwijt in de reacties onder de berichten. Stuur je me liever een persoonlijk berichtje, dan kan dat ook natuurlijk. Heel graag zelfs! Je mag me mailen op onderstaand adres:

[email protected]

 

Liefs,

Mama BlaBla